Verkoop studieboeken

Beste student, 

Wij bieden twee opties aan om tweedehands studieboeken te kopen. De eerste optie is via Bookmatch en de tweede optie is om de boeken te kopen via de online boekenmarkt van Maslow. Zie onderstaande informatie. 


Optie 1: Bookmatch

Ben jij op zoek naar tweedehands studieboeken? Zoek ze dan op https://bookmatch.nl/maslow. De website met het grootste aanbod van gebruikte studieboeken. Studenten die klaar zijn met hun studie of semester verkopen hier hun studieboeken. Heb jij even geluk! Want een tweedehands studieboek is goedkoper dan een nieuw studieboek. De prijs kan wel 60% minder zijn. En als je gaat onderhandelen, misschien nog wel meer. Bij elke studieboek geeft de verkoper van het boek aan in welke staat het boek verkeert. Soms zijn handige alinea's alvast gemarkeerd, soms zit een boek nog in plastic. Een online licentie is bijna nooit meer geldig bij een tweedehands boek. Let hierop bij het kopen van je tweedehands boek. Zo voorkom je teleurstellingen.

Deze studieboeken kan je hier kopen

Op bookmatch kan je gebruikte studieboeken kopen voor HBO, MBO en WO studies. Van bijna alle studies zijn er studenten die hun studieboeken verkopen. Je kunt zoeken per school of universiteit welke studieboeken worden aangeboden en je kan per studie zoeken welke boeken worden aangeboden. Maar het slimste is om de studieboeken die je nodig hebt op ISBN nummer te zoeken. Dan weet je namelijk altijd zeker dat je de juiste druk koopt. Wil jij je studieboeken juist verkopen? Geef dan bij je boeken aan voor welke studie je ze gebruikt hebt. Dit is een extra bevestiging voor aankomende studenten dat ze het juiste boek gaan kopen. Verstuur je je boeken snel, dan vermelden we dat op de site en verkoop je je boeken nog sneller.

Je studieboeken verkopen

Wil jij juist je studieboeken verkopen? Dat kan. Alle studieboeken kan je op deze site verkopen, zolang ze maar een ISBN nummer hebben. Zet overigens je boeken zo snel mogelijk na je studie te koop, dan kan een volgende student jouw boek weer gebruiken. Het hele jaar door kopen studenten boeken, maar de piek van studieboeken- kopen ligt in de zomervakantie. Natuurlijk kan je ook je gebruikte schoolboeken voor HAVO, VWO of MBO te koop zetten. Denk bijvoorbeeld aan je eindexamenbundels en "Samengevat". Niet alleen studenten, ook scholieren willen graag een goede deal.

Wat levert Bookmatch je op?

Als je je studieboeken verkoopt, dan krijg je, naast ruimte in je boekenkast, ook een lekker gevulde portemonnee. En kan jij weer boeken voor het volgende jaar kopen. Koop je tweedehands studieboeken bij Bookmatch, dan koop je ze een stuk goedkoper dan in de winkel. Je bent bovendien lekker duurzaam bezig, want je zorgt dat boeken vaker gebruikt worden. Je koopt van andere studenten. De meeste versturen hun boeken binnen 4 dagen. En is er onverhoopt toch iets niet goed met de levering van je studieboek, dan krijg je je geld terug.

In deze video https://player.vimeo.com/video/357502558 wordt ook toegelicht wat de voordelen van het kopen van een boek via Bookmatch zijn. 


Optie 2: Boekenmarkt van S.V. Maslow

Wat moet je doen als je een boek wilt kopen?

 • Stuur een mail naar boekenmarkt@maslowsv.nl  met daarin de volgende informatie: 

  • Foto van het boek dat je wilt verkopen. 

  • ISBN-nummer van het boek dat je wilt verkopen. 

  • Om welke editie het gaat.

  • De prijs waarvoor je het boek wilt verkopen. 

  • Je studentenmail waarmee je contact wilt hebben met de koper

 • Na het sturen van de mail zullen wij zo snel mogelijk het boek op onze website plaatsen

 • Wanneer een student het boek graag wil kopen, kan hij of zij contact met jou opnemen via je hanze-mail. Op het moment dat er contact opgenomen wordt vanuit de koper, zijn de koper en verkoper zelf verantwoordelijk voor het verder afhandelen van de verkoop. (S.V. Maslow is hier niet aansprakelijk voor) 

 • Stuur zodra je boek verkocht is een mail naar boekenmarkt@maslowsv.nl , dan halen wij het boek weer van de site af. 


Wat te doen als je een boek wilt kopen?

 • Zoek naar het boek dat je graag wilt hebben op de website

 • Wil jij het boek graag reserveren? Neem dan contact op met de verkoper, hij of zij regelt het verder met jou af. ​Basisboek huiselijk geweld

ISBN-nummer: 978 90 469 0657 6

Vierde druk

Prijs: 10,00 euro

a.r.de.vries@st.hanze.nl 

WhatsApp_Image_2021-07-05_at_21.20.16.jpeg
fb3d4136-266b-4160-a260-6f2bcc603c72-COLLAGE.jpg

Kíd's Skills

ISBN-nummer: 9789024417452

Eerste druk

Prijs: 10,00 euro 


Trauma vanuit een ontwikkelingsperspectief

ISBN-nummer: 9789088505607 

Eerste druk

Prijs 10,00 euro


Ontwikkelings psychologie ||

ISBN-nummer: 9789043032650

Tweede druk

Prijs 10,00 euro


Sociale dynamiek van de gemeentelijke politiek

ISBN-nummer: 9789046905326

Eerste druk

Prijs: 10,00 euro

Verkoper: