FAQ

1. Wat is het verschil tussen een studie- en een studentenvereniging?

Bij een studievereniging kan je alleen lid worden als je studeert aan de opleiding waarvan de studievereniging is, er zijn geen verplichtingen en er worden activiteiten aangeboden gericht op de studie. Daarnaast worden er ook activiteiten georganisseerd voor de gezelligheid, denk daarbij aan maandelijkse borrels. Bij een studentenvereniging komen studenten bij elkaar van alle mogelijke studierichtingen. Dit is meer gericht op het uitbreiden van je sociale netwerk en staat plezier centraal. Ook hebben hebben sommige studentenverenigingen verplichtingen zoals borrelavonden.  

2. Kan ik door het jaar heen ook lid worden van studievereniging Maslow?

Dat kan zeker. Op elk moment van het collegejaar kun je lid worden. Haal een inschrijfformulier op bij het kantoor (M0.27) en lever deze compleet ingevuld weer in bij één van de bestuursleden of doe het in de brievenbus bij het kantoor. Tevens staat er ook een inschrijfformulier op de website, deze kan je digitaal invullen. 

3. Hoe moet ik de contributie betalen van studievereniging Maslow?

De contributie wordt betaald door middel van een automatische incasso. Twee weken voor de incassering wordt je als lid ingelicht via de mail die je hebt opgegeven bij de inschrijving.

4. Ik wil mij uitschrijven als lid van studievereniging Maslow, hoe moet dat?

Mail naar secretaris@maslowsv.nl dat je wilt uitschrijven en noem ook je studentnummer hierin.