Feestcommissie

Feescie

Caya Koster Voorzitter
Laura Dijkstra Vice-voorzitter
Ilona Cats Penningmeester
Sanne Renkema Algemeen lid
Joyce Groefsema Algemeen lid
Floortje Radema Algemeen lid
Linda Halberstadt Algemeen lid
Lisa Slagter Algemeen lid
Marlies Dijkstra Afgevaardigde Bestuur

De feestcommissie, ook wel Feescie genoemd, organiseert alle niet-studiegerelateerde activiteiten. In het kort: ze organiseert de borrels en bedenkt elk collegejaar een aantal hele leuke activiteiten. De feestcommissie is er om er een feestje van te maken en om jou naast je studie wat vertier te bieden en de mogelijkheid om in contact te komen met studiegenoten!

Elke maand organiseert ze de maandelijkse borrel in de Brouwerij: de commissieleden bepalen of er een thema voor de borrel is of niet, zorgen dat er gepromoot wordt, regelen versiering en wat welkomstdrankjes en staan natuurlijk in de Brouwerij klaar voor een praatje en een dansje.

Naast de borrels organiseert de commissie een bepaald aantal activiteiten. Ook zij is hierin bijna helemaal vrij om hier zelf invulling aan te geven. De commissieleden brainstormen over wat voor activiteiten nou echt leuk zijn voor de studenten, werken hun ideeën uit, verdelen de taken en organiseren zo van alles: van een avondje bowlen, tot een bierproeverij of beerpongtoernooi, tot een feest met een DJ!

De feestcommissie bestaat momenteel uit 8 actief leden. 

Lijkt het je leuk om in een commissie te gaan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze intern coördinator via interncoordinator@maslowsv.nl of kom langs op het kantoor (M0.18).