Lid worden

Beste student,

Via deze pagina kan jij je aanmelden om lid te worden van Studievereniging Maslow. Dit doe je door onderstaand inschrijfformulier te downloaden. Vul vervolgens alle gegevens in en lever het formulier in bij ons op kantoor (M0.27).

Onder het kopje wordt lid! - inschrijfformulier, kun je ook online je inschrijfformulier invullen. 

Het inschrijfformulier: 

https://www.maslowsv.nl/_media/1001024/20071f3699f642088ca4358d01d01d1e/view 

De contributie bedraagt € 10,- per jaar. De aanmelding is bindend, dit betekend dat je na inschrijving verplicht bent om de contributie te betalen. Deze wordt via een automatisch incasso afgeschreven. De inschrijving wordt stilzwijgend verlengd, tenzij je je vóór 1 juli per mail naar secretaris@maslowsv.nl uitschrijft.


VOORWAARDEN

*Opzeggen van het lidmaatschap dient tenminste twee maanden voor aanvang van het nieuwe collegejaar (voor 1 juli) te geschieden. Bij opzeggen na 1 juli, dien je het eerstvolgende collegejaar nog contributie te betalen. Het is aan een lid zelf om zich af te melden via secretaris@maslowsv.nl.

**Door je aan te melden bij S.V. Maslow geef je toestemming voor het verstrekken van jouw voor- en achternaam en studentnummer aan de Stichting Studenten Activiteiten (deze gegevens zullen niet met derden worden gedeeld) en geef je toestemming voor het eventueel gebruik van audiovisueel materiaal waarop jij herkenbaar bent voor promotionele doeleinden van S.V. Maslow.


***Bij eventuele verhoging word je via het opgegeven e-mailadres op de hoogte gebracht.