Activiteitencommissie

Accie

Nienke Neve Voorzitter
Pien Rebergen Vice-voorzitter
Willeke Wonder Notulist
Sanne Teuben Penningmeester
Dennis Brondijk Mailbeheerder
Rosanne Zeldenrust Algemeen lid
Sanne Christjans Algemeen lid
Marlies Dijkstra Afgevaardigde Bestuur

De activiteitencommissie, ook wel Accie genoemd, organiseert alle studiegerelateerde activiteiten voor de studievereniging. In het kort: ze organiseert kroegcolleges, lezingen, workshops en bepaalde activiteiten. De activiteitencommissie is er om jou een verbreding en verdieping van je studie te bieden.

Voor de kroegcolleges gaat ze aan het begin van elk blok op zoek naar docenten van tentamenvakken die het leuk vinden om mee te werken, regelt ze een locatie, schrijft ze wat leuke berichtjes voor op facebook, verwerkt ze de aanmeldingen en leidt ze de kroegcolleges in goede banen.

Voor het organiseren van de lezingen, workshops en activiteiten is de commissie (bijna) helemaal vrij om het zelf in te vullen. De commissieleden gaan op zoek naar interessante onderwerpen, instellingen of mensen die een lezing of workshop kunnen geven. Ze brainstormen over wat ze geschikt vinden voor de studenten en nemen contact op met instellingen en gastsprekers en overleggen hun ideeën met de intern coordinator. Vervolgens even een datum prikken, eventueel een locatie regelen, promotie voor de activiteit starten, de aanmeldingen verwerken en als laatste natuurlijk de activiteit uitvoeren. Voor activiteiten die ze zelf in mogen vullen, gaat het ongeveer hetzelfde, maar wordt het nog iets breder getrokken: ze kijken hiervoor naar dingen om te kunnen doen, in plaats van alleen maar de luisteren.

De activiteitencommissie bestaat momenteel uit 7 geweldige studenten.

Lijkt het je leuk om in een commissie te gaan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze intern coördinator via interncoordinator@maslowsv.nl of kom langs op het kantoor (M0.18).