Inschrijfformulier

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Klaar!

Beste aspirant lid,

Op deze pagina kunt u zich aanmelden om lid te worden van Studievereniging Maslow.

De contributie bedraagt € 10,- per jaar. De aanmelding is bindend, dit betekend dat je na inschrijving verplicht bent om de contributie te betalen. Deze wordt via een automatisch incasso afgeschreven. De inschrijving wordt stilzwijgend verlengd, tenzij je je vóór 1 juli per mail naar secretaris@maslowsv.nl uitschrijft.

 

Afgestudeerd?

Wil jij wel lid blijven, maar niet voor het normale tarief? Blijf dan lid via het speciale alumnilidmaatschap!

Maslow heeft een speciaal alumnilidmaatschap ingevoerd. Dit lidmaatschap is voor iedereen die is afgestudeerd, maar nog wel voor een lager tarief lid wilt blijven van de vereniging. het lidmaatschap zal 5 euro bedragen voor het gehele jaar. 

Wat heb jij aan het lidmaatschap?

  • Je kunt betrokken en op de hoogte blijven bij het vakgebied en de vereniging voor een gereduceerde prijs

  • Je bent nog welkom bij alle activiteiten en betaalt hier een ledenprijs voor (zoals een symposium of een netwerkborrel, of natuurlijk een gewone borrel). Vooral de studiegerelateerde activiteiten kunnen voor jou als alumni nog zeer nuttig zijn. 

  • Je bent welkom op de alumni-activiteiten, waar je als afgestudeerd lid in contact kan komen en blijven met andere afgestudeerden en bedrijven, om zo je netwerk te onderhouden. 

  • Je ontvangt updates over de ontwikkelingen van de vereniging, zoals vacatures van externe partijen waarmee de studievereniging een samenwerking heeft. 

 

VOORWAARDEN

*Opzeggen van het lidmaatschap dient tenminste twee maanden voor aanvang van het nieuwe collegejaar (voor 1 juli) te geschieden. Bij opzeggen na 1 juli, dien je het eerstvolgende collegejaar nog contributie te betalen. Het is aan een lid zelf om zich af te melden via secretaris@maslowsv.nl.

**Door je aan te melden bij S.V. Maslow geef je toestemming voor het verstrekken van jouw voor- en achternaam en studentnummer aan de Stichting Studenten Activiteiten (deze gegevens zullen niet met derden worden gedeeld) en geef je toestemming voor het eventueel gebruik van audiovisueel materiaal waarop jij herkenbaarbent voor promotionele doeleinden van S.V. Maslow.

***Bij eventuele verhoging word je via het opgegeven e-mailadres op de hoogte gebracht.

 

Lidmaatschapstype