Reiscie

Anouk van Niel Voorzitter
Marlies Dijkstra Afgevaardigde Bestuur / Penningmeester
Max Grozema Algemeen lid
Sanne de Jong Algemeen lid
Sanne Broesder Algemeen lid
Sarah Versteegh Algemeen lid
Jurma Maring Algemeen lid

De reiscommissie, ook wel reiscie genoemd, is er om twee reizen te organiseren in een collegejaar: een binnenlandse reis en een buitenlandse reis. Tijdens deze reizen worden zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten gedaan, zodat je kan zien wat er in andere steden of andere landen is op gebied van je studie.


Voor de reizen gaat de commissie op zoek naar een leuke stad in Nederland voor de binnenlandse reis en een leuke stad ergens in Europa voor de buitenlandse reis. Als de bestemming is bepaald, gaat ze op zoek naar verblijf, vervoer en activiteiten om daar te doen. Er wordt een draaiboek gemaakt en nadat de bestemming bekend is gemaakt, begint het promoten. Op de reis zelf leidt de commissie alles in goede banen: het is wat zwaarder dan gewoon meegaan met een reis, maar alle taken worden goed verdeeld en ook de commissie heeft altijd een ontzettend leuke tijd!


De reiscommissie bestaat momenteel uit 5 enthousiaste studenten.

Lijkt het je leuk om in een commissie te gaan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze intern coördinator via interncoordinator@maslowsv.nl of kom langs op het kantoor (M0.18).