Over Maslow

Studievereniging Maslow is dé studievereniging voor studenten van Social Work of voor de ouderejaarsstudenten Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD).

Het is ondertussen alweer het 17e jaar dat wij ons met plezier voor jullie inzetten!


S.V. Maslow houdt zich bezig met het organiseren van studiegerelateerde activiteiten, uitstapjes, niet-studiegerelateerde activiteiten, het organiseren van lezingen en workshops en het bedenken van nieuwe manieren om jou beter voor te kunnen bereiden op het werkveld!

Studiegerelateerde activiteiten zijn bedoeld om het gat tussen het werkveld en de opleiding te verkleinen. Hierbij kan gedacht worden aan: Lezingen, verhalen van ervaringsdeskundigen, uitstapjes naar de FPS Dr. S. van Mesdag kliniek, een binnenlandse reis en een buitenlandse reis.

Ook zorgen wij voor de nodige ontspanning naast de studie met onze niet- studiegerelateerde activiteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld om te netwerken met elkaar, maar vooral om te kunnen genieten. Maandelijks wordt er een borrel gegeven, maar er worden ook activiteiten georganiseerd zoals: lasergamen, een avondje bowlen, een spelletjesavond of een workshop.