Begeleid leren-project

Loop je vast op de studie? Meld je dan aan voor ondersteuning

Studeren is leuk, maar kan ook voor uitdagingen zorgen. Helemaal als je last hebt van psychische problemen zoals bijvoorbeeld een angststoornis, depressie of een eetstoornis. Het is dan goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Heb jij behoefte aan extra ondersteuning? Meld je dan snel aan voor een gratis individueel traject. Samen met een getrainde docent van de Hanzehogeschool breng je in kaart wat je nodig hebt om succesvol te studeren.


 “Ik vond het heel fijn dat ik met iemand over mijn studie kon praten en over de knelpunten tijdens de studie.”
Deelnemer traject

 “Ik merk een groot verschil tussen blok 1 en blok 4 in hoe ik bijvoorbeeld met mijn projectgroep samenwerk en hoeveel ik mijn stem laat horen. Daar heeft de begeleiding wel echt invloed op gehad
Deelnemer traject


Ondersteuningsvormen evalueren

Het traject is ontwikkeld door het lectoraat Rehabilitatie. Dit lectoraat doet onder andere onderzoek naar succesvol studeren met psychische problemen. Een onderdeel van het traject is dat je gevraagd wordt om driemaal een vragenlijst in te vullen (bij de start, na 6 en na 12 maanden). Op die manier kunnen de ontwikkelde ondersteuningsvormen geëvalueerd wordenDe gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie & aanmelden

Kijk in de brochure voor meer informatie en criteria voor deelname. Neem bij vragen contact op via compare@org.hanze.nl. Hier kun je je ook aanmelden.