Onze partners

De_Brouwerij.png

Café de Brouwerij (Poelestraat 27) is onze stamkroeg! Hier kun je van maandag t/m zondag terecht voor een lekker koud biertje of wijntje (of natuurlijk fris). Onze maandelijkse borrels worden in deze mooie kroeg gehouden. Tijdens de feesten geldt er een 'Happy Hour' waarin je maar 1.50 euro betaald voor een biertje, fris of wijntje (21.00-22:00). 

Kleine sidenote: Het 'Happy Hour' is afhankelijk van de coronamaatregelen. 


logoswung.png

Bij Swung staat jouw carrière in de jeugdzorg centraal. Wij begrijpen dat jouw professionele ontwikkeling van groot belang is, niet alleen voor jouzelf maar ook voor het welzijn van het kind. Daarom richten wij ons op het bieden van persoonlijke ontwikkeling en groeikansen binnen de jeugdzorgsector.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van functieprofielen op HBO en HBO+ niveau. Onze focus ligt voornamelijk op de langdurige vervangingsvraag binnen jeugdzorgorganisaties. Denk hierbij aan vacatures gerelateerd aan langdurige ziektevervanging of zwangerschapsvervanging. Ook worden we door opdrachtgevers ingeschakeld om hen te ondersteunen bij het invullen van structurele vacatures. Je begint dus als gedetacheerde professional bij een van onze opdrachtgevers, met de mogelijkheid om uiteindelijk een vaste aanstelling bij hen te krijgen.

Onze kantoren in Groningen en Zwolle vormen het startpunt, maar onze dienstverlening strekt zich uit over het hele land. Dankzij samenwerkingen met landelijke partijen zoals het Leger des Heils, William Schrikker Groep en Nidos hebben wij ons netwerk uitgebreid naar Veilig Thuis Organisaties, Gecertificeerde Instellingen, Gemeentes en Jeugdhulpinstanties door het hele land. Naast detachering helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van passende opdrachten. 

Voor meer informatie kun je klikken op het logo hiernaast. Ook kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met manon@swung.nl of 0645152766 om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wellicht hebben wij dé werkplek voor jou tijdens of na je studie!HG_nederlands_-_RGB_-_beeldmerk_oranje_tekst_zwart.png


In samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen zorgen wij voor een verdieping op het werkveld en bereiden wij jullie voor op een succesvolle carriére. 
Logo_Cantina_Mexicana.png

​Als lid van Maslow krijg je 15% korting bij Cantina Mexicana en het aangesloten restaurant ’t Zwarte Schaap. Daarnaast kun je voor €18,50 Tapas eten bij Tapasco.

Laat zien dat je lid bent door in te loggen op de website met je account!
pouw.png

Pouw Rent is een autoverhuurder in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto's en busjes. Pouw Rent Autoverhuur verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw Rent Autoverhuur. 

U kunt bij Pouw Rent Autoverhuur gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoons busje huren. 

Alle leden kunnen 10% korting krijgen op het huren van een personenauto of lichte bedrijfsauto. 

Logo_Daad.png

Daad, zorg voor jou. In een markt waarin veel beweging is, bewegen wij ons. Beweging is niet erg als het fundament juist is. Dat juiste fundament, daar zorgen wij voor. Professionals op de juiste plek. Dat is ons doel. 

Daad is hoogwaardige detachering in de zorg. Persoonlijke begeleiding, volop ruimte tot ontwikkeling, specialist in de zorg. 

Wij gaan op zoek naar de plek waar je in de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Je werk heel goed te doen of je ambities verder invulling te geven. Dat doen wij graag samen met jou. 


logo-site-salm1-300x73.png
logo2-1.jpg

Onze leden krijgen bij Shirt A La Minute en Print a la Minute ​15% korting op hun bestelling.

logo_team_050_2021.png

Team050 is per direct op zoek naar enthousiaste studenten!

Wij bieden laagdrempelige begeleiding aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar met diverse vormen van gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen. De begeleiding vindt vaak bij de cliënt thuis of op school plaats door een jonge professional; begeleiders die een relevante HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld Social Work of Psychologie) volgen of hebben gevolgd.

Team050 kan jou een leuke, leerzame en goed betaalde werkplek bieden die jou relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening oplevert! Benieuwd naar meer? Meld je dan aan op de site! https://www.team050.nl/werken-bij/ 

https://onlinetouch.nl/svmaslow/team050-werven-flyer


bookmatch_logo.png


Ben jij op zoek naar tweedehands studieboeken? Zoek ze dan op https://bookmatch.nl/maslow. De website met het grootste aanbod van gebruikte studieboeken. Studenten die klaar zijn met hun studie of semester verkopen hier hun studieboeken. Heb jij even geluk! Want een tweedehands studieboek is goedkoper dan een nieuw studieboek. De prijs kan wel 60% minder zijn. En als je gaat onderhandelen, misschien nog wel meer. Bij elke studieboek geeft de verkoper van het boek aan in welke staat het boek verkeert. Soms zijn handige alinea's alvast gemarkeerd, soms zit een boek nog in plastic. Een online licentie is bijna nooit meer geldig bij een tweedehands boek. Let hierop bij het kopen van je tweedehands boek. Zo voorkom je teleurstellingen.

Wil jij juist je studieboeken verkopen? Dat kan. Alle studieboeken kan je op deze site verkopen, zolang ze maar een ISBN nummer hebben.

Als je je studieboeken verkoopt, dan krijg je, naast ruimte in je boekenkast, ook een lekker gevulde portemonnee. En kan jij weer boeken voor het volgende jaar kopen.

Logo_humanitas.jpg
Humanitas Groningen

Als vrijwilliger bij Humanitas kun je met een klein gebaar een groot verschil maken. Iemand helpen met de taal zodat zij haar brieven kan lezen, een kind meenemen naar de speeltuin zodat hij alle aandacht krijgt of een kopje koffie rinken met een oudere die de deur niet zo vaak uit gaat.

Jouw bijdrage als vrijwilliger voor dat ene uurtje in de week kan heel waardevol zijn. Kleine moeite, groot effect. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website en of meld je aan voor de voorlichting van de woensdagochtend in de even weken. 


11.png

GGZ Drenthe biedt gespecialiseerde, multidisciplinaire behandeling bij ernstige, complexe psychische problemen aan mensen van alle leeftijden. Samen met patiënten, naasten en samenwerkingspartners werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. 

Onze hulp is toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk, soms thuis en vaak ook online. Soms is beschermende zorg in een kliniek nodig. 

Een behandeling is intensief, duurt kort als het kan en lang als het moet. Met preventie, consultatie en vroege interventies willen we zoveel mogelijk voorkomen dat de psychische klachten toenemen en mensen onze specialistische zorg nodig hebben.