Onze partners

Logo_Brouwerij_transparant.png


Café de Brouwerij (poelestraat 27) is onze stamkroeg. Hier kan je van maandag t/m zondag terecht voor een lekkere koud biertje of wijntje. Onze maandelijkse borrels zullen in dit café worden gehouden. Tijdens deze feesten is het maar €1,20 voor bier, fris en wijn (tot 01:00, daarna €1,60). Buiten onze feesten om kun je met je kortingspas altijd een biertje halen voor maar €1,60.


Logo_Hanzehogeschool_Groningen_transparant.png


In samenwerking met het Hanzehogeschool Groningen zorgen wij voor een verdieping op het werkveld en bereiden wij jullie voor op een succesvolle carrière. 


Logo_Stichting_BVD_transparant.png

Stichting BVD is in 1985 door een groep studenten opgericht om medestudenten voordeliger van studieboeken te kunnen voorzien. Je hoeft je bij Stichting BVD nooit druk te maken of je een verkeerde druk besteld. Door een nauwe samenwerking met de Hanzehogeschool biedt Stichting BVD alle boekenlijsten elke periode weer helemaal up-to-date aan. 

Rond de start van elk nieuw blok bestel je jouw studieboeken met 10% korting en buiten deze periodes met 5% korting. Stichting BVD is hiermee de goedkoopste van heel Nederland! Alweer toe aan nieuwe boeken? Bestellen kan via www.stichting-bvd.nl

Logo_Cantina_Mexicana.png


Als lid krijg je 15% korting bij Cantina Mexicana en de aangesloten restaurants (Louis XIV, ’t Zwarte Schaap, d’Ouwe Brandweer, Tapasco & El Txoko).

Daarnaast kan je voor €17,50 Tapas eten bij Tapasco & El Txoko.

Laat zien dat je lid bent door in te loggen op de website met je account.

Logo_De_Ganze_fietsenwinkel.png


10% Korting bij De Ganze fietsenwinkel.

Laat zien dat je lid bent door in te loggen op de website met je account.


Logo_Sponsorkliks_transparant.png


Via deze website kan je bij allerlei winkels (bol.com, mediamarkt, thuisbezorgd en nog veel meer) wat bestellen. Je kunt S.V. Maslow aanklikken als sponsordoel.

Je betaald niks extra dan via de sites waar je besteld zelf. Wel krijgt S.V. Maslow via SponsorKliks dan een percentage van de opbrengst van jouw aankoop. Dat kan bijv. 1-5% ,van je bestelling zijn of €1,- per thuisbezorgd bestelling.


Dus als jullie S.V. Maslow nog extra willen steunen, kijk dan als je iets wilt bestellen op www.sponsorkliks.com


pouw.png


Via onze sponsor Pouw Rent krijgen onze leden hier 10% korting als leden hier een personenauto's of lichte bedrijvenauto's huren. 

daadzorg.png


Daad, zorg voor jou. In een markt waarin veel beweging is, bewegen wij ons. Beweging is niet erg als het fundament juist is. Dat juiste fundament, daar zorgen wij voor. Professionals op de juiste plek. Dat is ons doel. 

Daad is hoogwaardige detachering in de zorg. Persoonlijke begeleiding, volop ruimte tot ontwikkeling, specialist in de zorg. 

Wij gaan op zoek naar de plek waar je in de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Je werk heel goed te doen of je ambities verder invulling te geven. Dat doen wij graag samen met jou. 


AIESEC_-_main_2.png


AIESEC is een internationale non-profit organisatie die volledig wordt gerund door studenten en je kan helpen met het vinden van een vrijwilligersproject of een stage! Wij begeleiden studenten met het vinden van vrijwilligersprojecten en stages over de hele wereld. Tijdens het proces krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je begeleid met het vinden van een een mooi project. Ook wordt je geholpen met het aanvragen van je visum en het vinden van een accommodatie. Kijk op aiesec.nl voor meer informatie of plan een vrijblijvend koffiegesprekje in via aiesec-groningen.youcanbook.me 


logo-site-salm1-300x73.png
logo2-1.jpg

Onze leden krijgen bij Shirt A La Minute en Print a la Minute ​15% korting op hun bestelling.