Onze partners

Logo_Brouwerij_transparant.png


Café de Brouwerij (Poelestraat 27) is onze stamkroeg! Hier kun je van maandag t/m zondag terecht voor een lekker koud biertje of wijntje (of natuurlijk fris). Onze maandelijkse borrels worden in deze mooie kroeg gehouden. Sinds september is naast de Brouwerij ook de Stokerij onderdeel van de zaak. Tijdens de feesten geldt er een ‘Happy Hour’ waarin je maar €1,50 betaald voor een biertje, fris of wijntje (21:00-22:00).


Logo_Hanzehogeschool_Groningen_transparant.png


In samenwerking met het Hanzehogeschool Groningen zorgen wij voor een verdieping op het werkveld en bereiden wij jullie voor op een succesvolle carrière. 


Logo_zwart_JPG.jpg

Rijschool markant is één van de populairste rijscholen onder studenten in Groningen. Samen met rijschool Markant heeft de studievereniging een fijne samenwerking. Moet jij je rijbewijs nog halen en ben jij op zoek naar een rijschool in Groningen? Schrijf je dan snel in via hun website https://rijschoolmarkant.nl/

Logo_Cantina_Mexicana.png

​Als lid van Maslow krijg je 15% korting bij Cantina Mexicana en het aangesloten restaurant ’t Zwarte Schaap. Daarnaast kun je voor €18,50 Tapas eten bij Tapasco.

Laat zien dat je lid bent door in te loggen op de website met je account!

Logo_De_Ganze_fietsenwinkel.png


10% Korting bij De Ganze fietsenwinkel.

Laat zien dat je lid bent door in te loggen op de website met je account.


pouw.png


Via onze sponsor Pouw Rent krijgen onze leden hier 10% korting als leden hier een personenauto's of lichte bedrijvenauto's huren. 

daadzorg.png


Daad, zorg voor jou. In een markt waarin veel beweging is, bewegen wij ons. Beweging is niet erg als het fundament juist is. Dat juiste fundament, daar zorgen wij voor. Professionals op de juiste plek. Dat is ons doel. 

Daad is hoogwaardige detachering in de zorg. Persoonlijke begeleiding, volop ruimte tot ontwikkeling, specialist in de zorg. 

Wij gaan op zoek naar de plek waar je in de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Je werk heel goed te doen of je ambities verder invulling te geven. Dat doen wij graag samen met jou. 


AIESEC_-_main_2.png


AIESEC is een internationale non-profit organisatie die volledig wordt gerund door studenten en je kan helpen met het vinden van een vrijwilligersproject of een stage! Wij begeleiden studenten met het vinden van vrijwilligersprojecten en stages over de hele wereld. Tijdens het proces krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je begeleid met het vinden van een een mooi project. Ook wordt je geholpen met het aanvragen van je visum en het vinden van een accommodatie. Kijk op https://aiesec.nl/nl/voor meer informatie of plan een vrijblijvend koffiegesprekje in via aiesec-groningen.youcanbook.me 


logo-site-salm1-300x73.png
logo2-1.jpg

Onze leden krijgen bij Shirt A La Minute en Print a la Minute ​15% korting op hun bestelling.

Schermafbeelding_2020-02-02_om_13.54.05.png
SponsorGoals

Koop jij wel eens iets online? Dat kan vanaf nu via S.V. Maslow. https://www.sponsorgoals.nl/partner/sv-maslow


team1.jpg

Team050 is per direct op zoek naar enthousiaste studenten!

Wij bieden laagdrempelige begeleiding aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar met diverse vormen van gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen. De begeleiding vindt vaak bij de cliënt thuis of op school plaats door een jonge professional; begeleiders die een relevante HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld Social Work of Psychologie) volgen of hebben gevolgd.

Team050 kan jou een leuke, leerzame en goed betaalde werkplek bieden die jou relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening oplevert! Benieuwd naar meer? Meld je dan aan op de site! https://www.team050.nl/werken-bij/ 

https://onlinetouch.nl/svmaslow/team050-werven-flyer


1.2.png

Hallo leden van Maslow, 

Ben je al een tijdje in de studentenflow, maar nog niet in aanraking geweest met vrijwilligerswerk? Dan is dit je kans! Wij hebben verschillende commissies en activiteiten waarin jij je steentje kan bijdragen (ook internationaal). Zo worden studenten gekoppeld aan een eenzame oudere bij het project ‘Adopteer een Oma/Opa’ en worden activiteiten voor vluchtelingen georganiseerd  door de Refugee Support Committee. Daarnaast organiseren wij elk jaar EHBO cursussen voor studenten en jongeren voor maar 65 euro!! Kijk voor alle andere projecten, activiteiten en commissies op onze website: https://www.rodekruis.nl/studentendesk-groningen/, facebook- of instagrampagina.  

Ben jij ook enthousiast geworden voor vrijwilligerswerk bij onze desk? Wil je graag een commissie doen? Stuur dan een mailtje naar studentendeskgroningen@rodekruis.nl en zet je samen met ons en de andere vrijwilligers in!  

logo_465x320.png

Ben je lid van Maslow? Geniet dan van een medium burger, friet en één drankje voor €14,50 per persoon bij The Blokes (Poelestraat 33).

logo_Kentalis_HR.jpg
TaxiTammo-zonderbg.png

Schierste taxi van Groningen

Betrouwbaarheid en persoonlijk staan bij Taxi Tammo hoog in het vaandel. De chauffeurs vinden het belangrijk dat jij veilig op je bestemming aankomt. Taxi in Groningen nodig? Taxi Tammo regelt het voor jou. Service zoals je dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Taxi Tammo. Ennuh, natuurlijk mag jouw fiets ook mee. Als lid van Maslow krijg je 10% korting op Taxi Tammo + altijd gratis fiets mee.