Onze partners

Logo_Brouwerij_transparant.png


Café de Brouwerij (poelestraat 27) is onze stamkroeg. Hier kan je van maandag t/m zondag terecht voor een lekkere koud biertje of wijntje. Onze maandelijkse borrels zullen in dit café worden gehouden. Tijdens deze feesten is het maar €1,20 voor bier, fris en wijn (tot 01:00, daarna €1,60). Buiten onze feesten om kun je met je kortingspas altijd een biertje halen voor maar €1,60.


Logo_Hanzehogeschool_Groningen_transparant.png


In samenwerking met het Hanzehogeschool Groningen zorgen wij voor een verdieping op het werkveld en bereiden wij jullie voor op een succesvolle carrière. 


Logo_Hulpstudent_transparant.png


Hulpstudent.nl, werk voor jezelf en doe iets voor een ander!

Hulpstudent.nl, gevestigd aan de Akerkhof in Groningen, is een landelijke organisatie die bemiddelt tussen student en particulier in huishoudelijke ondersteuning. Dit doen we voor werkenden, gezinnen met kinderen en ook ouderen die het gezelschap daarnaast ook waarderen. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties samen, waardoor wij naast een flexibele bijbaan ook kunnen zorgen voor een leuke zomerbaan of startersbaan na of tijdens je studie.

Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt, waardoor je veel verschillende werkzaamheden kan doen!

Interesse? Meld je aan via https://www.hulpstudent.nl/wil-hulpstudent-worden/ en voor meer informatie kan je contact opnemen via groningen@hulpstudent.nl of 050-2083001

Logo_Stichting_BVD_transparant.png

Stichting BVD is in 1985 door een groep studenten opgericht om medestudenten voordeliger van studieboeken te kunnen voorzien. Je hoeft je bij Stichting BVD nooit druk te maken of je een verkeerde druk besteld. Door een nauwe samenwerking met de Hanzehogeschool biedt Stichting BVD alle boekenlijsten elke periode weer helemaal up-to-date aan. 

Rond de start van elk nieuw blok bestel je jouw studieboeken met 10% korting en buiten deze periodes met 5% korting. Stichting BVD is hiermee de goedkoopste van heel Nederland! Alweer toe aan nieuwe boeken? Bestellen kan via www.stichting-bvd.nl

Logo_Cantina_Mexicana.png


Als lid krijg je 15% korting bij Cantina Mexicana en de aangesloten restaurants (Louis XIV, ’t Zwarte Schaap, d’Ouwe Brandweer, Tapasco & El Txoko).

Daarnaast kan je voor €17,50 Tapas eten bij Tapasco & El Txoko.

Laat zien dat je lid bent door in te loggen op de website met je account.

Logo_De_Ganze_fietsenwinkel.png


10% Korting bij De Ganze fietsenwinkel.

Laat zien dat je lid bent door in te loggen op de website met je account.


Logo_Sponsorkliks_transparant.png


Via deze website kan je bij allerlei winkels (bol.com, mediamarkt, thuisbezorgd en nog veel meer) wat bestellen. Je kunt S.V. Maslow aanklikken als sponsordoel.

Je betaald niks extra dan via de sites waar je besteld zelf. Wel krijgt S.V. Maslow via SponsorKliks dan een percentage van de opbrengst van jouw aankoop. Dat kan bijv. 1-5% ,van je bestelling zijn of €1,- per thuisbezorgd bestelling.

Dus als jullie S.V. Maslow nog extra willen steunen, kijk dan als je iets wilt bestellen op www.sponsorkliks.com

Onze partners